Dani studenata Akademije tehničkih strukovnih studija Beograd

Dani studenata Akademije tehničkih strukovnih studija Beograd

Dani studenata ATSSB – za Gavrila je prva manifestacija u organizaciji Studentskog parlamenta ATSSB koja se održava od 24. do 29.04.2021. godine. Ceo događaj je humanitarnog karaktera, vođeni smo željom da se i studenti uključe u skupljanje pomoći za Gavrila Đurevića koji boluje od spinalne mišićne atrofije, tip 1. Ujedinjeni sa profesorima i zaposlenim nenastavnim osobljem naše akademije realizovaćemo niz događaja na otvorenim terenima JP Ada Ciganlija, u SC Voždovac i prostorijama naše akademije na adresi Katarine Ambrozić 3, a sadržaj upotpunjujemo druženjem na internetu dodatnim kulturnim sadržajima: online tribina i online muzički kabare, preko Zoom i Instagram platformi za reprodukovanje video sadržaja i interaktivno učešće gledaoca/slušaoca. Sve sredstva koja se prikupe tokom trajanja 6 dana manifestacije su opredeljena za lečenje malog Gavrila!

Takmičenja su turnirskog tipa, igra se po jedna utakmica na ispadanje, tačni termini prvih kola odigravanja biće objavljeni u petak 23.04. u večenjim časovima, nakon što održimo žreb za sve discipline. Pozvani su da učestvuju svi studenti i nastavno/nenastavno osoblje, takmičimo se jedni protiv drugih, družimo, upoznajemo i razvijamo timski duh.

Prijavi se za učešće na Danima studenata ATSSB ovde.

U sklopu Dana studenata realizuju se sledeće aktivnosti:
Fudbal muškarci, fudbal žene, košarka muškarci, košarka žene, odbojka muškarci, odbojka žene, bilijar mešovito, stoni tenis mešovito, pikado mešovoti, e-sports mešovito(PES 2021, NBA 2K21, FIFA 21), kviz znanja mešovito, takmičenje u šutiranju trojki za muškarce, takmičenje u šutiranju trojki za žene, takmičenje u snazi(sklekovi, zgibovi) za muškarce, skill challenge u košarci za muškarce, skill challenge u košarci za žene, skill challenge u fudbalu za muškarce, skill challenge u fudbalu za žene, šutiranje humanitarnog penala, online tribina, online muzički kabare. Agendu manifestacije možete preuzeti ovde.

Pravilnik o takmičenju i ponašanju preuzmite ovde.

Iznosi nadoknada za učestovanje u Danima studenata ATSSB – za Gavrila:

Fudbal muškarci – 1800 dinara po ekipi

Fudbal devojke – 1200 dinara po ekipi

Košarka – 1200 dinara po ekipi

Odbojka – 1200 dinara po ekipi

Bilijar – 350 dinara po učesniku

Stoni tenis – 350 dinara po učesniku

Pikado – 350 dinara po učesniku

E-sports – 350 dinara po učesniku

Quiz znanja – 350 dinara po članu ekipe

Takmičenje u šutiranju trojki – 300 dinara po učesniku

Takmičenje u snazi – 300 dinara po učesniku

Šutiranje humanitarnog penala – 300 dinara po učesniku

Skill challenge – 300 dinara po učesniku

Iznos kotizacije za učešće za nastavno i nenastavno osoblje iznosi 700 dinara po osobi!

Učestovavanje na online događajima(tribina, muzički kabare) – 200 dinara po osobi za sve učesnike.

Ukoliko učestvujete u više disciplina, plaća se kotizacija za svaki pojedinačni događaj, na primer takmičite se u ženskoj košarci i kvizu znanja, plaćate deo kotizacije za košarku i kotizaciju za kviz znanja u visini od 350 dinara.

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem formulara i slanjem slike/skena uplatnice na mejl danistudenata.atssb@gmail.com sa svrhom uplate „Dani studenata ATSSB – za Gavrila“, primalac Gavrilo Đurđević, broj računa 160-6000000844014-95.

Možete se lično prijaviti i 21. 22. i 23.04. od 14 do 18 časova u kancelariji Parlamenta K0-3, ul. Katarine Ambrozić 3, Beograd, popunjavanjem fomulara i donošenjem adekvatne kotizacije za disciplinu u kojoj želite da učestvujete.

Ukoliko imate pitanja, možete na pozvati na brojeve telefona 0654387418 i 0617157215, ili poslati mejl na danistudenata.atssb@gmail.com, parlament@atssb.edu.rs.

Obezbeđeni su pehari, zahvalnice i majice za pobednike u svim disciplinama!

Za sve učesnike su obezbeđena sredstva za dezinfekciju, osveženje i okrepa.

Ispoštovane sve epidemiološke mere koje je doneo Krizni štab Republike Srbije.

Dobrodošli na prve Dane studenata Akademije tehničkih strukovnih studija Beograd!

Studenti i profesori, ujedinjeni za Gavrila!