APSOLVENTSKO VEČE

Jedinstvena prilika da se okupi jedna generacija, saberu utisci i krene u dalji “zreli” život kroz prizmu akademskog znanja i obrazovanja jeste apsolventsko veče – tradicionalni svečani skup studenata završnih godina. 

Apsolventsko veče studenata Akademije tehničkih strukovnih studija Beograd se održava u svečanoj sali hotela Metropol Palace. Svojim kapacitetom, lokacijom, profesionalnošću menadžmenta i ljubaznošću osoblja, Metropol Palace se isprofilisao kao jedan od najuspešnijih evropskih hotela. Harmonija ukusa najraznovrsnijih specijaliteta domaće i internacionalne kuhinje, uz odličan asortiman pića i fenomanalnu muzički program su doveli da Metropol Palace bude naš izbor godinama, u čijoj organizaciji su uživale generacije studenata tj. kolega apsolvenata. Informator o apsolventskim večerima u hotelu Metropol pogledajte OVDE.

Apsolventsko veče pomereno sa 04.06. na subotu 26.06!
 

Apsolventsko veče ove godine se održava 26.06.2021. sa početkom u 21 čas. Za atmosferu je zadužen Standby bend uz podršku neizbežnog DJ-a.

Prijavljivanje i plaćanje prve rate je moguće do 10.06. a druga rata je potrebno da se izmiri do 20.06.

Prijavljivanje se obavlja preko linka
http://bit.ly/atssb-apsvece

Ili preko brojeva telefona

Marko 0646462098 – Beogradska politehnika
Ivana 0645801061 – Odsek za saobraćaj, mašinstvo i inženjerstvo zaštite (Tehnikum Taurunum)
Milica 0640429804 – Kompjutersko-mašinsko inženjerstvo (VTŠ Novi Beograd)

Apsolventko veče je veče kada se jedno poglavlje života završava, dok u istom trenutku otpočinje drugo, novo. Zato – vidimo se 26.06. na nezaboravnoj žurci – apsolventskoj večeri studenata ATSSB!