АПСОЛВЕНТСКО ВЕЧЕ

Јединствена прилика да се окупи једна генерација, саберу утисци и крене у даљи “зрели” живот кроз призму академског знања и образовања јесте апсолвентско вече – традиционални свечани скуп студената завршних година. 

Апсолвентско вече студената Академије техничких струковних студија Београд се одржава у свечаној сали хотела Метропол Палаце. Својим капацитетом, локацијом, професионалношћу менаџмента и љубазношћу особља, Метропол Палаце се испрофилисао као један од најуспешнијих европских хотела. Хармонија укуса најразноврснијих специјалитета домаће и интернационалне кухиње, уз одличан асортиман пића и феноманалну музички програм су довели да Метропол Палаце буде наш избор годинама, у чијој организацији су уживале генерације студената тј. колега апсолвената. Информатор о апсолвентским вечерима у хотелу Метропол погледајте ОВДЕ.

Апсолвентско вече померено са 04.06. на суботу 26.06!
 

Апсолвентско вече ове године се одржава 26.06.2021. са почетком у 21 час. За атмосферу је задужен Standby бенд уз подршку неизбежног ДЈ-а.

Пријављивање и плаћање прве рате је могуће до 10.06. а друга рата је потребно да се измири до 20.06.

Пријављивање се обавља преко линка
http://bit.ly/atssb-apsvece

Или преко бројева телефона

Марко 0646462098 – Београдска политехника
Ивана 0645801061 – Одсек за саобраћај, машинство и инжењерство заштите (Техникум Таурунум)
Милица 0640429804 – Kомпјутерско-машинско инжењерство (ВТШ Нови Београд)

Апсолвентко вече је вече када се једно поглавље живота завршава, док у истом тренутку отпочиње друго, ново. Зато – видимо се 26.06. на незаборавној журци – апсолвентској вечери студената АТССБ!