Поздравна реч председника студентског парламента Академије

Поздравна реч председника студентског парламента Академије

Уважене колегинице и колеге,

Уз искрене честитке поводом почетка студирања, у име Студентског парламента Академије техничких струковних студија Београд желим да вам пожелим добродошлицу и добре успехе у наредном периоду. Срећан сам што је Академија ваш избор школовања на струковним студијама, имате прилику да стекнете знања и вештине за лични развој и будућу професију којом желите да се бавите.
 
Студентски парламент је орган преко кога студенти остварују своја права и штите своје интересе у Академији, у складу са Законом. Наши представници учествују у раду и доношењу одлука у стручним и органима управљања АТССБ. Представници студената сва четири одсека Академија заједнички планирају и спроводе активности и пројекте у којима ћете имати прилику да учествујете. У току јесењег семестра реализоваћемо журке, екскурзију, стручну трибину, културну трибину, дебату, хуманитарне акције, спортске активности, конференцију на Златибору у децембру, формирати Удружење студената АТССБ и отворити позив за формирање тимова за учешће у организацији активности и пројеката Студентског парламента.
 
Све што ћемо радити и све што смо до сада радили, најлакше ћете моћи да пратите преко друштвених мрежа Инстаграм и Фејзбук. Користимо их и за интеракцију, у сваком моменту можете да нам се обратите уколико имате неки проблем, питање или сугестију. Обавештења, вести, информаторе и наше публикације виђаћете и на веб страницама Академије и одсека, као и на огласним таблама у зградама Академије. 
 
Определили смо се да Бруцошијаду(журка добродошлице бруцошима) организујемо 6. октобра у Градској кафани, позивамо вас да резервишете своје место и дођете да се упознамо и проведемо. Број места је ограничен, епидемиолошки и безбедносни протоколи ће бити испоштовани, а резервације су обавезне. За све информације и детаље позовите број телефона 064 52 52 559.
 
Такође, у понедељак 4. октобра и у петак 8. октобра наша канцеларија у згради Академије, ул. Катарине Амброзић 3, кабинет К0-3 биће отворена од 14 до 18 часова, уколико желите да се лично упознамо. Након тога ћемо функционисати у складу са епидемиолошком ситуацијом и благовремено вас обавештавати када ћемо бити присутни у канцеларији. 
 
Припремили смо Водич за студенте АТССБ који ће управо вама бити од највеће користи: 
 
Запратите наше профиле на друштвеним мрежама:
 
Контакт мејлови:
 
Срећан почетак школовања!
 
Марко Радић
председник Студентског парламента