Дани студената Академије техничких струковних студија Београд

Дани студената Академије техничких струковних студија Београд

Дани студената АТССБ – за Гаврила је прва манифестација у организацији Студентског парламента АТССБ која се одржава од 24. до 29.04.2021. године. Цео догађај је хуманитарног карактера, вођени смо жељом да се и студенти укључе у скупљање помоћи за Гаврила Ђуревића који болује од спиналне мишићне атрофије, тип 1. Уједињени са професорима и запосленим ненаставним особљем наше академије реализоваћемо низ догађаја на отвореним теренима ЈП Ада Циганлија, у СЦ Вождовац и просторијама наше академије на адреси Катарине Амброзић 3, а садржај употпуњујемо дружењем на интернету додатним културним садржајима: online трибина и online музички кабаре, преко Zoom и Инстаграм платформи за репродуковање видео садржаја и интерактивно учешће гледаоца/слушаоца. Све средства која се прикупе током трајања 6 дана манифестације су опредељена за лечење малог Гаврила!

Такмичења су турнирског типа, игра се по једна утакмица на испадање, тачни термини првих кола одигравања биће објављени у петак 23.04. у вечењим часовима, након што одржимо жреб за све дисциплине. Позвани су да учествују сви студенти и наставно/ненаставно особље, такмичимо се једни против других, дружимо, упознајемо и развијамо тимски дух.

Пријави се за учешће на Данима студената АТССБ овде.

У склопу Дана студената реализују се следеће активности:
Фудбал мушкарци, фудбал жене, кошарка мушкарци, кошарка жене, одбојка мушкарци, одбојка жене, билијар мешовито, стони тенис мешовито, пикадо мешовоти, е-спортс мешовито(PES 2021, NBA 2K21, FIFA 21), квиз знања мешовито, такмичење у шутирању тројки за мушкарце, такмичење у шутирању тројки за жене, такмичење у снази(склекови, згибови) за мушкарце, skill challenge у кошарци за мушкарце, skill challenge у кошарци за жене, skill challenge у фудбалу за мушкарце, skill challenge у фудбалу за жене, шутирање хуманитарног пенала, online трибина, online музички кабаре. Агенду манифестације можете преузети овде.

Правилник о такмичењу и понашању преузмите овде.

Износи надокнада за учестовање у Данима студената АТССБ – за Гаврила:

Фудбал мушкарци – 1800 динара по екипи

Фудбал девојке – 1200 динара по екипи

Кошарка – 1200 динара по екипи

Одбојка – 1200 динара по екипи

Билијар – 350 динара по учеснику

Стони тенис – 350 динара по учеснику

Пикадо – 350 динара по учеснику

E-спортс – 350 динара по учеснику

Quiz знања – 350 динара по члану екипе

Такмичење у шутирању тројки – 300 динара по учеснику

Такмичење у снази – 300 динара по учеснику

Шутирање хуманитарног пенала – 300 динара по учеснику

Skill challenge – 300 динара по учеснику

Износ котизације за учешће за наставно и ненаставно особље износи 700 динара по особи!

Учестовавање на online догађајима(трибина, музички кабаре) – 200 динара по особи за све учеснике.

Уколико учествујете у више дисциплина, плаћа се котизација за сваки појединачни догађај, на пример такмичите се у женској кошарци и квизу знања, плаћате део котизације за кошарку и котизацију за квиз знања у висини од 350 динара.

Пријављивање се врши попуњавањем формулара и слањем слике/скена уплатнице на мејл danistudenata.atssb@gmail.com са сврхом уплате „Дани студената АТССБ – за Гаврила“, прималац Гаврило Ђурђевић, број рачуна 160-6000000844014-95.

Можете се лично пријавити и 21. 22. и 23.04. од 14 до 18 часова у канцеларији Парламента К0-3, ул. Катарине Амброзић 3, Београд, попуњавањем фомулара и доношењем адекватне котизације за дисциплину у којој желите да учествујете.

Уколико имате питања, можете на позвати на бројеве телефона 0654387418 и 0617157215, или послати мејл на danistudenata.atssb@gmail.com, parlament@atssb.edu.rs.

Обезбеђени су пехари, захвалнице и мајице за победнике у свим дисциплинама!

За све учеснике су обезбеђена средства за дезинфекцију, освежење и окрепа.

Испоштоване све епидемиолошке мере које је донео Кризни штаб Републике Србије.

Добродошли на прве Дане студената Академије техничких струковних студија Београд!

Студенти и професори, уједињени за Гаврила!