Алумни

Поштоване колегинице и колеге, драги дипломирани студенти свих нивоа студија Београдске политехнике!

Ви сте завршили своје студије и стекли диплому Београдске политехнике, ипак, надамо се да се овим неће завршити и наша сарадња. Желели бисмо да успоставимо и одржимо добре колегијалне и пословне односе са вама, на обострано задовољство и корист.

У циљу умрежавања, информисања, размене искуства и знања, међусобне комуникације алумниста Београдске политехнике, као и одржавања везе Београдске политехнике са својим дипломираним студентима одлучили смо да формирамо Алумни клуб Београдске политехнике.

Формирање јединствене базе дипломираних студената Београдске политехнике омогућиће, у наредном периоду, формирање клуба алумниста Београдске политехнике, са циљем повезивања и развијања сарадње између Школе, алумниста Београдске политехнике, као и предузећа, организација или институција у којима сте или ћете бити запослени.

Задатак нашег Алумни клуба је да омогући наставак дружења успостављеног у току студија и допринесе јачању струке. Други његов важан задатак је да пружи помоћ дипломираним студентима и успостави активну и константну сарадњу Београдске политехнике с једне, и привреде и друштва с друге стране. Поновним успостављањем контаката, остваривањем и унапређењем стручне, образовне, пословне и личне међусобне сарадње – између оних који се баве истом или сличном професијом, доприноси се побољшању квалитета и живота у Школи, промовисању и ангажовању образовних и истраживачких капацитета Школе, промовисању струка и унапређењу квалитета и друштвеног живота алумниста Београдске политехнике. Очекујемо да ће овај клуб, на основу искуства чланова Алумнија, Школи дати и корисне информације потребне за унапређење студијских програма, наставних метода, преношење практичних знања и слично.

Да бисте постали члан Алумнија Београдске политехнике, довољно је да поднесете захтев на: alumni@atssb.edu.rs . Чланство у Алумнију је добровољно и бесплатно.

Чланством у Алумнију стичете могућност бржег и лакшег решавања пословних проблема и дилема, као и остваривање различитих пословних аранжмана, на основу очекиване праксе добрих односа између чланова Алумнија.

Ваше примедбе, сугестије, идеје и предлози који би допринели побољшању рада Алумни клуба Београдске политехнике су свакако добродошли! Можете их послати на мејл: alumni@atssb.edu.rs, а ми ћемо се потрудити да их максимално уважимо.