Akademija tehničkih strukovnih studija Beograd

AKADEMIJA TEHNIČKIH STRUKOVNIH STUDIJA BEOGRAD

UPIŠI AKADEMIJU

POSTANI DEO NOVE GENERACIJE STUDENATA AKADEMIJE

DOBRODOŠLI NA AKADEMIJU TEHNIČKIH STRUKOVNIH STUDIJA BEOGRAD

Akademija tehničkih strukovnih studija Beograd svojim studentima nudi savremene nastavne planove i programe u različitim oblastima.

Naš cilj je da studentima omogućimo da u inspirativnom okružnju, usvajaju konkurentna znanja i veštine, izgrađujući zdravu bazu za razvoj buduće uspešne karijere i sposobnost prilagođavanja različitim potrebama savremenog poslovnog okruženja.

Odseci

Beogradska politehnika - Akademija tehničkih strukovnih studija

Beogradska
politehnika

Brankova 17, Beograd

Kompjutersko-mašinsko inženjerstvo

Bulevar Zorana Đinđića
152a, Beograd

Primenjene inženjerske
nauke

Nemanjina 2, Požarevac

Akreditacija i Dokumentacija

Dokumentacija

Kliknite na dugme ispod kako biste preuzeli i pogledali dostupnu dokumentaciju Akademije tehničkih strukovnih studija Beograd.
Akademija tehničkih strukovnih studija Beograd

VAŽNI LINKOVI


KCS je direktna podrška studentima u pronalaženju mogućih pravaca profesionalnog i karijernog razvoja, kao i 
pomoć u vezi sa unapređenjem poslovnih veština i kompetencija.

Alumni organizacija ATSSB formirana je u cilju umrežavanja, informisanja, razmene iskustva i znanja, kao i održavanja veza ATSSB sa svojim diplomiranim studentima.

Naučno-stručni skup Politehnika se organizuje u cilju povezivanja stručnjaka i istraživača iz privrede, obrazovnih naučnih ustanova i nadležnih državnih institucija, radi razmene rezultata i iskustava proisteklih iz teorije i prakse.

Naučno-stručni skup Dobra praksa se organizuje u cilju povezivanja stručnjaka i istraživača iz privrede, obrazovnih naučnih ustanova i nadležnih državnih institucija, radi razmene rezultata i iskustava proisteklih iz teorije i prakse.

Važna obaveštenja

Izbori za članove Studentskog parlamenta Akademije

Raspisani su izbori za članove Studentskog parlamenta Akademije tehničkih strukovnih studija Beograd. Odluke i postupak sprovođenja izbora možete pogledati na stranici atssb.edu.rs/dokumenta u folderu Studentski parlament.

AKTUELNOSTI

0
ODSEKA
0
STUDIJSKIH PROGRAMA
0
STUDENATA