Internet tribina: govornik Gordan Kičić

Internet tribina: govornik Gordan Kičić

Nakon nekoliko uspešnih internet tribina (u formi vebinara), došao je red da na najbolji način krunišemo rad na daljinu u prethodnom periodu i pozovemo vas da se prijavite i ispratite našu novu tribinu. Govornik – Gordan Kičić. Suvišno bi bilo da reči trošimo na predstavljanje nekoga ko je kroz svoju glumačku karijeru ostavio utisak i pečat na sve generacije, svojim šarmom i osmehom ponosno reprezentujući ogroman talenat za scenu, bilo da se radi o pozorištu, filmu, tv seriji ili voditeljskoj pozornici.

Čast nam je i zadovoljstvo da prezentujemo ovu internet tribinu, koja nosi podnaslov “Realna priča”, po nazivu prvenca našeg govornika iz uloge filmskog reditelja. Ne obećavamo ništa sem realne i inspirativne priče, a s obzirom na realnost sa kojom se svi suočavamo u različitim pozicijama i sa različitih tački gledišta. Očekujte potpuno kulturno uzdizanje vođeno likom i delom našeg govornika, jer svako od nas je pomalo Kaluđer, Sumpor, Branko Jagodić, Erceg, Miša…

Prijava je obavezna i biće otvorena do ponedeljka 01.06. do 19 časova.

Prijavite se OVDE.

Razgovor počinjemo u 19 časova preko Zoom aplikacije, potpuno je besplatan i nakon što pošaljete prijavu dobićete odgovor sa linkom preko kog pristupate tribini u navedeno vreme.

Studenti Akademije tehničkih strukovnih studija Beograd