Internet tribina: Razvoj karijere

Internet tribina: Razvoj karijere

Prijavite se za internet tribinu o razvoju karijere sa rukovodiocem Karijernog centra Beogradske politehnike Predragom Maksićem.

Studenti Akademije tehničkih strukovnih studija i Karijerni centar za studente Beogradske politehnike organizuju internet tribinu u vezi razvoja karijere, sa osvrtom na razvoj dizajnerske karijere u Srbiji.

Cilj Karijernog centra za studente je pružanje podrške pojedincu u odabiru pravog karijernog puta u okviru raspoloživih mogućnosti, a u kontekstu optimalnog razvoja i upotreba sopstvenih potencijala u skladu sa vlastitim interesovanjima i vrednostima, kako bi postigao određeno zadovoljstvo u profesionalnom i privatnom životu.

Na tribini ćemo razgovarati o ulozi Karijernog centra i njegovom značaju u razvoju karijere pojedinca, o tome šta je karijera i kakvo je vide studenti u Srbiji, o početnim koracima i potrebnim veštinama za poboljšavanje karijere, mogućnostima promene profesije, o tržišta rada i razvoja karijere u Srbiji, o formalnom sticanju kompetencija za obavljanje određenog posla, pisanju biografije, frilensu i svim drugim temama koje mogu da zanimaju jednog mladog čoveka.

Prijava za gledanje i slušanje tribine je obavezna i biće otvorena do utorka 26.05. u 18 časova, nakon čega ćete dobiti link za pristupanje. Tribina se održava preko Zoom aplikacije i potpuno je besplatna, potrebno je samo da skinete aplikaciju i pristupite preko linka koji ćete dobiti na mejl.

Prijavite se OVDE.

Studenti Akademije tehničkih strukovnih studija Beograd
instagram.com/studenti.tehakademija
facebook.com/studenti.tehnakademija
studenti.tehakademija@gmail.com