Pozdravna reč predsednika studentskog parlamenta Akademije

Pozdravna reč predsednika studentskog parlamenta Akademije

Uvažene koleginice i kolege,

Uz iskrene čestitke povodom početka studiranja, u ime Studentskog parlamenta Akademije tehničkih strukovnih studija Beograd želim da vam poželim dobrodošlicu i dobre uspehe u narednom periodu. Srećan sam što je Akademija vaš izbor školovanja na strukovnim studijama, imate priliku da steknete znanja i veštine za lični razvoj i buduću profesiju kojom želite da se bavite.
 
Studentski parlament je organ preko koga studenti ostvaruju svoja prava i štite svoje interese u Akademiji, u skladu sa Zakonom. Naši predstavnici učestvuju u radu i donošenju odluka u stručnim i organima upravljanja ATSSB. Predstavnici studenata sva četiri odseka Akademija zajednički planiraju i sprovode aktivnosti i projekte u kojima ćete imati priliku da učestvujete. U toku jesenjeg semestra realizovaćemo žurke, ekskurziju, stručnu tribinu, kulturnu tribinu, debatu, humanitarne akcije, sportske aktivnosti, konferenciju na Zlatiboru u decembru, formirati Udruženje studenata ATSSB i otvoriti poziv za formiranje timova za učešće u organizaciji aktivnosti i projekata Studentskog parlamenta.
 
Sve što ćemo raditi i sve što smo do sada radili, najlakše ćete moći da pratite preko društvenih mreža Instagram i Fejzbuk. Koristimo ih i za interakciju, u svakom momentu možete da nam se obratite ukoliko imate neki problem, pitanje ili sugestiju. Obaveštenja, vesti, informatore i naše publikacije viđaćete i na veb stranicama Akademije i odseka, kao i na oglasnim tablama u zgradama Akademije. 
 
Opredelili smo se da Brucošijadu(žurka dobrodošlice brucošima) organizujemo 6. oktobra u Gradskoj kafani, pozivamo vas da rezervišete svoje mesto i dođete da se upoznamo i provedemo. Broj mesta je ograničen, epidemiološki i bezbednosni protokoli će biti ispoštovani, a rezervacije su obavezne. Za sve informacije i detalje pozovite broj telefona 064 52 52 559.
 
Takođe, u ponedeljak 4. oktobra i u petak 8. oktobra naša kancelarija u zgradi Akademije, ul. Katarine Ambrozić 3, kabinet K0-3 biće otvorena od 14 do 18 časova, ukoliko želite da se lično upoznamo. Nakon toga ćemo funkcionisati u skladu sa epidemiološkom situacijom i blagovremeno vas obaveštavati kada ćemo biti prisutni u kancelariji. 
 
Pripremili smo Vodič za studente ATSSB koji će upravo vama biti od najveće koristi: 
 
Zapratite naše profile na društvenim mrežama:
 
Kontakt mejlovi:
 
Srećan početak školovanja!
 
Marko Radić
predsednik Studentskog parlamenta