STUDENTI

Studenti Akademije tehničkih strukovnih studija Beograd je studentska organizacija koja zastupa prava i štiti interese studenata u okviru četiri odseka ove Akademije.

Predstavnici organizacije Studenti

Predstavnici četiri odseka čine organizaciju Studenti Akademije tehničkih strukovnih studija Beograd. Početak rada i funkcionisanja usledio je nakon osnivanja Akademije spajanjem naše nekadašnje četiri visoke škole strukovnih studija 2019. godine. Uloga studentske organizacije na Akademiji je da se bori za unapređenje prava i interesa studenata kao i da učestvuje u donošenju svih relevantnih odluka koja se tiču uslova studiranja i studentskog standarda.

Aktivnosti članova organizacije

Pored toga, Studenti Akademije tehničkih strukovnih studija Beograd se bave organizacijom edukativnih, humanitarnih, sportskih i ostalih vannastavnih aktivnosti. Saradnja sa drugim studentskim organizacijama u zemlji i inostranstvu je takođe deo naše misije, a akcije koje smo sproveli i koje su u planu možete pratiti i preko društvenih mreža na našim stranicama.

Sve sugestije, incijative, ideje, pitanja i zahteve možete dostaviti na studenti.tehakademija@gmail.com. Otvoreni smo za nove članove koji žele da budu deo studentske organizacije, steknu iskustvo, razmene znanja i upotpune studiranje dodatnim aktivnostima.

Studentski vodič

Studentski vodič možete pogledati ovde.
Informator o radu možete pogledati ovde.

Informacije

Srećan početak školske godine svim koleginicama i kolegama ATSSB želi STUPAK. Kontakt mejl Studentskog parlamenta glasi sparlament@atssb.edu.rs, obaveštenja i naš rad možete pratiti preko Instagram i Fejsbuk stranica instagram.com/studenti.tehakademijafacebook.com/studenti.tehakademija

Pozivamo vas na prvo putovanje ove školske godine – Istanbul od 10. do 15. novembra! Prijave i informacije na LINKU.