Upis

Академија је развила Студентски портал АТССБ ради ефикасног обавештавања својих студената

Доступне су и мобилне апликације портала које се могу преузети преко Google Play-а и App Store.

Erasmus

Академија техничких струковних студија Београд носилац је Еразмус повеље

Европска комисија је доделила Академији Еразмус повељу за високо образовање (Erasmus Charter for Higher Education – ECHE) за период од 2021. до 2027. године.

NIS

Потписан меморандум о сарадњи између Нафтне индустрије Србије и Академије

Сарадња између НИС-а и Академије ће се одвијати у оквиру програма „Енергија знања“ путем кога НИС сарађује са образовним и научним институцијама у земљи и иностранству и стипендира студенте из Србије.

Savet poslodavaca

Формиран Савет послодаваца Академије

Академија је конституисала Савет послодаваца као кључни саветодавни орган за успостављање темељне сарадње између Академије и привреде.

Skup saobracaj

Први научно-стручни скуп „Добра пракса у друмском саобраћају и транспорту“

У организацији Академије 11. и 12. маја 2022. године у Београду одржан је Скуп са међународним учешћем „Добра пракса у друмском саобраћају и транспорту“.

Izlozba2

У оквиру Budapest Design Week на изложби у Будимпешти представљени пројекти студената и наставника Академије

Изложба под називом “Felelős design (∞ design)” отворена је у галерији Krug Art Space у Будимпешти у оквиру Недеље дизајна 7. октобра.

Izlozba

Годишња изложба студената дизајна Академије

Осамнаеста традиционална изложба студената дизајна одржана је у Великој галерији Дома културе Студентски град на Новом Београду у априлу 2022. године.

previous arrow
next arrow
УПИС 2022.

Упиши Академију

Пријављивање за специјалистичке и мастер студије

од 7. до 18. новембар 2022. године

Добродошли на Академију техничких струковних студија Београд

Академија техничких струковних студија Београд је државна високошколска установа на којој студира више око 4000 студената на 32 студијска програма у техничко-технолошком и уметничком пољу.

Академија остварује запажене резултате у сталном унапређењу и развоју квалитета наставе, високошколског образовања и сарадње са националним и међународним институцијама. Академија се континуирано повезује са релевантним привредним организацијама, што је предуслов за успешно школовање младих стручњака са потребним знањима и компетенцијама прилагођених потребама привреде.

Основне
струковне студије

Сазнај више

Специјалистичке
струковне студије

Сазнај више

Мастер
стуковне студије

Сазнај више

Локације

Студенти могу стећи образовање на савременим студијским програмима основних, специјалистичких и мастер студија по класичном и дуалном моделу студија. Различити студијски програми се изводе у три града у Србији.

Области студија

Важни линкови