Pozdravna reč predsednika Akademije brucošima upisanim 2022/2023.

Pozdravna reč predsednika Akademije brucošima upisanim 2022/2023.

Poštovani brucoši, 

Akademija tehničkih strukovnih studija Beograd, čiji ste deo postali, želi vam dobrodošlicu!

Našu Akademiju čine četiri odseka (Odsek Beogradska politehnika, Odsek Kompjutersko-mašinsko inženjerstvo, Odsek za saobraćaj, mašinstvo i inženjerstvo zaštite i Odsek Primenjene inženjerske nauke) koji više od pola veka uspešno obrazuju mlade stručnjake u širokom spektru oblasti. Akademija objedinjuje dva kreativna polja – inženjerstvo i dizajn. Kontinuirano pokušavamo, i bez izuzetka uvek uspevamo, da budemo aktuelni i inovativni, kako bismo svojim studentima pružili kvalitetne studije.

Akademija vam nudi mnoge mogućnosti za profesionalni i lični napredak. Pored savremene nastave na raspolaganju su vam pomoć u karijernom razvoju, biblioteke sa bogatim fondom literature, pristup akademskim elektronskim servisima, kao i mnoge druge studentske aktivnosti poput stručnih i sportskih takmičenja, kulturnih manifestacija, humanitarnih akcija i studentskih druženja.

Nastava u prostorijama Akademije počeće u ponedeljak 3. oktobra, prema rasporedima koji su dostupni na sajtovima odseka kao i na Studentskom portalu ATSSB.

Čestitam vam što ste ispunili svoje želje upisom na studijske programe Akademije tehničkih strukovnih studija Beograd i u ime svih zaposlenih želim vam puno uspeha u akademskom svetu u koji ste danas zvanično zakoračili.

dr Marina Stamenović,

predsednik Akademije tehničkih strukovnih studija Beograd