U okviru Erazmus+ projekta prof. Miliša Todorović je održao niz predavanja na Akademiji

U okviru Erazmus+ projekta prof. Miliša Todorović je održao niz predavanja na Akademiji

Miliša Todorović, profesor visoke škole “CEPS- center for business studies” Kiseljak, iz Bosne i Hercegovine je u sklopu Erazmus+ projekta mobilnosti KA107 održao niz predavanja  na teme: Bezbednosti na radu i Procene rizika na radnom mestu i Case study na temu pripreme Akta o proceni rizika za poslove u građevinarskoj industriji.

Predavanja prof. Miliše Todorovića su realizovana u periodu od 23.05.2022. do 27.05.2022. god. i bila su veoma posećena od strane studenata osnovnih i master strukovnih studija iz oblasti Bezbednosti i zdravlja na radu i Zaštite životne sredine.

Nakon uspešne realizacije nastave, održan je sastanak sa predsednicom Akademije dr Marinom Stamenović, rukovodiocem Odseka Beogradska politehnika dr Predragom Maksić i Erazmus koordinatorom Kacelarije za međunarodnu saradnju ATSSB dr Ivanom Matić Bujagić, gde je izraženo interesovanje za dalju saradnju kako u okviru mobilnosti nastavnika tako i u okviru mobilnosti studenata ATSSB i visoke škole “CEPS- center for business studies”.